Barilla Penne Rigate alla Norma s omáčkou Basilico

Postup
-
Baklažán nakrájame na kocky, jemne osolíme a necháme uvoľniť prebytočnú vodu.
-
Na oleji orestujeme cibuľu a cesnak.
-
Potom pridáme baklažán a omáčku Barilla Basilico. Osolíme, okoreníme a varíme 15 minút.
-
Medzitým uvaríme cestoviny Barilla Penne Rigate podľa návodu na obale. Keď sú cestoviny hotové, zmiešame ich s pripravenou omáčkou.
-
Na záver ozdobíme lístkami bazalky a nastrúhaným syrom ricotta.
Ingrediencie
-
160 g cestovín Barilla Penne Rigate
-
200 g baklažánu
-
20 g syra ricotta
-
½ pohára omáčky Barilla Basilico
-
25 g cibule
-
20 g extra panenského olivového oleja
-
5 lístkov bazalky
-
1 strúčik cesnaku
-
soľ a korenie na dochutenie
K tomuto receptu potrebujete nasledujúce produkty
{{products: 3414010}}
{{products: 108712}}