Barilla Penne Rigate alla Norma s omáčkou Basilico

Postup

  • Baklažán nakrájame na kocky, jemne osolíme a necháme uvoľniť prebytočnú vodu.

  • Na oleji orestujeme cibuľu a cesnak.

  • Potom pridáme baklažán a omáčku Barilla Basilico. Osolíme, okoreníme a varíme 15 minút.

  • Medzitým uvaríme cestoviny Barilla Penne Rigate podľa návodu na obale. Keď sú cestoviny hotové, zmiešame ich s pripravenou omáčkou.

  • Na záver ozdobíme lístkami bazalky a nastrúhaným syrom ricotta.

Ingrediencie

 

  • 160 g cestovín Barilla Penne Rigate

  • 200 g baklažánu

  • 20 g syra ricotta

  • ½ pohára omáčky Barilla Basilico

  • 25 g cibule

  • 20 g extra panenského olivového oleja

  • 5 lístkov bazalky

  • 1 strúčik cesnaku

  • soľ a korenie na dochutenie

 

K tomuto receptu potrebujete nasledujúce produkty

{{products: 3414010}}

{{products: 108712}}