Barilla špagety s pestom a šampiňónmi
{{time:45 minut, serving:4 porce}}
Postup
-
Cestoviny Barilla uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale.
-
Najemno nakrájanú cibuľu a na plátky nakrájaný cesnak orestujeme na troche olivového oleja.
-
Šampiňóny očistíme, nakrájame na plátky, pridáme k cibuli a cesnaku a restujeme do zmäknutia. Celú zmes osolíme a okoreníme podľa chuti.
-
Pesto Genovese dáme do veľkej misy a pridáme niekoľko lyžíc vody z cestovín.
-
Uvarené cestoviny scedíme a pridáme do misy s pestom Genovese. Potom dobre premiešame so šampiňónovou zmesou.
-
Podávame posypané parmezánom podľa chuti.
Ingredience
-
350 g Barilla Spaghetti
-
350 g šampiňónov
-
4 lyžice Barilla Pesto Genovese
-
3 strúčiky cesnaku
-
1 menšia cibuľa
-
1 lyžica extra panenského olivového oleja
-
parmezán na podávanie
-
soľ a korenie podľa chuti
K tomuto receptu potrebujete nasledujúce produkty:
{{products: 108694,108710}}