Barilla špagety s pestom a šampiňónmi

{{time:45 minut, serving:4 porce}}

Barilla pesto

 

Postup

 

  • Cestoviny Barilla uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale.

  • Najemno nakrájanú cibuľu a na plátky nakrájaný cesnak orestujeme na troche olivového oleja.

  • Šampiňóny očistíme, nakrájame na plátky, pridáme k cibuli a cesnaku a restujeme do zmäknutia. Celú zmes osolíme a okoreníme podľa chuti.

  • Pesto Genovese dáme do veľkej misy a pridáme niekoľko lyžíc vody z cestovín.

  • Uvarené cestoviny scedíme a pridáme do misy s pestom Genovese. Potom dobre premiešame so šampiňónovou zmesou.

  • Podávame posypané parmezánom podľa chuti.

 

Ingredience

 

  • 350 g Barilla Spaghetti

  • 350 g šampiňónov

  • 4 lyžice Barilla Pesto Genovese

  • 3 strúčiky cesnaku

  • 1 menšia cibuľa

  • 1 lyžica extra panenského olivového oleja

  • parmezán na podávanie

  • soľ a korenie podľa chuti

K tomuto receptu potrebujete nasledujúce produkty:

{{products: 108694,108710}}