Čokoládové košíčky s mrazom sušeným ovocím
{{time:60 minút, serving:4 porcie}}
Vo vodnom kúpeli rozpustite 200 g čokolády / 50 g si nechajte na neskôr.
Do každej formy nalejte trochu čokolády a rozotrite ju po celej ploche. Vložte ich na 15 až 20 minút do mrazničky. Potom ich vyberte a na všetky strany naneste ďalšiu vrstvu čokolády. Vložte ich do mrazničky na ďalších 20 minút.
Medzitým vyšľahajte smotanu na šľahanie s cukrom. V inej miske zmiešajte tvaroh a kyslú smotanu, potom vmiešajte šľahačku a hrsť rozdrvených lyofilizovaných malín.
Vzniknutú náplň vložte do cukrárskeho vrecka a naplňte formičky. Naplňte polovicu, pridajte jednu malinu a naplňte zvyšok. Nechajte si malú rezervu a vložte formičky na 10 minút do mrazničky.
Formičky vyberte z mrazničky, nalejte na ne zvyšok čokolády a vložte ich späť do mrazničky aspoň na hodinu.
Nakoniec ozdobte zvyšným krémom a malinami.
Ingrediencie
- 1x balenie lyofilizovaných malín Emco
- 250 g horkej čokolády
- 100 ml šľahačky
- 30 g práškového cukru
- 150 g tvarohu vo vaničke
- 60 g kyslej smotany
K tomuto receptu potrebujete nasledujúce produkty Emco:
{{products: 91250,91337}}