Valentínska večera Cuori Barilla
{{time:60 minút, serving:4 porcie}}
Umyté cherry paradajky rozložte na plech. Pridajte soľ, cesnak, práškový cukor, olivový olej a čerstvý tymián. Pečte v rúre pri 120 °C približne 60 minút.
Bazalku blanšírujte vo vriacej vode a potom ju rýchlo ochlaďte v ľadovej vode, aby si zachovala farbu. Nakoniec ju zmiešajte s olivovým olejom.
Cestoviny uvarte v osolenej vriacej vode podľa návodu na obale. Medzitým rozmixujte cherry paradajky s olivovým olejom, kým nevznikne krémová konzistencia.
Keď sú cestoviny uvarené, pridajte ich do paradajkového krému, nastrúhajte citrusové plody a krátko poduste.
Cestoviny naaranžujte na tanier, pridajte nakrájanú burratu a nakoniec pokvapkajte bazalkovým olejom.
Ingrediencie
- 320 g cestovín Gesto d´Amore
- 20 zrelých cherry paradajok
- 2 strúčiky cesnaku
- 60 ml extra panenského olivového oleja
- 1 citrusový plod (limetka alebo citrón)
- Soľ a čerstvý tymián podľa chuti
- 2 g práškového cukru
- 50 g bazalky
- 200 g burraty
K tomuto receptu potrebujete nasledujúce produkty Emco:
{{products: 3199}}