Valentínska večera Cuori Barilla

{{time:60 minút, serving:4 porcie}}

Banner_recept_Barilla

Umyté cherry paradajky rozložte na plech. Pridajte soľ, cesnak, práškový cukor, olivový olej a čerstvý tymián. Pečte v rúre pri 120 °C približne 60 minút.

Bazalku blanšírujte vo vriacej vode a potom ju rýchlo ochlaďte v ľadovej vode, aby si zachovala farbu. Nakoniec ju zmiešajte s olivovým olejom.

Cestoviny uvarte v osolenej vriacej vode podľa návodu na obale. Medzitým rozmixujte cherry paradajky s olivovým olejom, kým nevznikne krémová konzistencia.

Keď sú cestoviny uvarené, pridajte ich do paradajkového krému, nastrúhajte citrusové plody a krátko poduste.

Cestoviny naaranžujte na tanier, pridajte nakrájanú burratu a nakoniec pokvapkajte bazalkovým olejom.

Ingrediencie

  • 320 g cestovín Gesto d´Amore
  • 20 zrelých cherry paradajok
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 60 ml extra panenského olivového oleja
  • 1 citrusový plod (limetka alebo citrón)
  • Soľ a čerstvý tymián podľa chuti
  • 2 g práškového cukru
  • 50 g bazalky
  • 200 g burraty

 

K tomuto receptu potrebujete nasledujúce produkty Emco:

{{products: 3199}}